Велике свято в честь 165-річного ювілею компанії «К.Бехштейн»

Компанії «К. Бехштейн »- 165 років: під таким девізом пройшли ювілейні урочистості, що супроводжувалися класичною музикою і вар’єте. Понад 500 гостей з усього світу були запрошені на свято, яке відбулося на бехштейновской фортепіанної фабриці в Зайфхеннерсдорфе, де згуртований колектив продовжує великі традиції всесвітньо відомого бренду

Класична музика, вар’єте і понад 500 гостей з усього світу

 

Компанії «К. Бехштейн »- 165 років: під таким девізом пройшли ювілейні урочистості, що супроводжувалися класичною музикою і вар’єте. Понад 500 гостей з усього світу були запрошені на свято, яке відбулося на бехштейновской фортепіанної фабриці в Зайфхеннерсдорфе, де згуртований колектив продовжує великі традиції всесвітньо відомого бренду

Екскурсії по одній з найсучасніших фортепіанних фабрик в Європі


Гості, які з’їхалися з усього світу, змогли отримати уявлення про роботу німецької фабрики «К. Бехштейн ». Протягом цілого дня фортепіанні майстри, професіонали своєї справи, знайомили відвідувачів з секретами свого ремесла і терпляче відповідали на численні запитання.

 

Навіть ті, які вже бували на нашій фабриці, були здивовані тим, наскільки сильно змінився процес створення легендарних бехштейновскіх інструментів за останні роки. Так, в цехах з’явилися нові верстати з ЧПУ, був оптимізований весь технологічний процес. Сьогодні фортепіанне виробництво компанії «К. Бехштейн »входить в число найсучасніших фабрик своїй галузі в Європі.

Штефан Фреймут: «Компанія« К. Бехштейн »відмінно підготовлена ​​до майбутнього»


Виступаючи на урочистій церемонії, голова правління Штефан Фреймут Oсобое підкреслив, що як і раніше вважає перспективним ринок акустичних інструментів і що потенціал для вдосконалення традиційного фортепіаностроенія далеко не вичерпаний: «Сучасне фортепіано – вже більше двохсот років на ринку, протягом яких постійно відточувалася технологія виробництва , – аж ніяк не досягло апогею свого розвитку. Є ще багато моментів, великих і дрібних, в яких можлива подальша оптимізація ».

Компанія «К. Бехштейн »взяла правильний курс на майбутнє:« Наші підприємства в Зайфхеннерсдорфе і Градец-Кралове не схожі на звичайне виробництво, відоме нам з минулого: це самі фортепіанні фабрики, організовані за найсучаснішими вимогами. Компанія «К. Бехштейн »вибрала правильний курс, отримує солідний прибуток і відрізняється стабільним фінансовим становищем. Такий підхід ми маємо намір зберегти і поглибити ».

Наша компанія успішно вирішує проблеми, пов’язані з дигитализацией: «У майбутньому ми будемо не тільки вдосконалювати акустичні інструменти, а й докладати особливих зусиль в області цифрових рішень і розробок, пов’язаних з музичною сферою. Створена нами компанія C. Bechstein Digital займається розробкою цілого ряду цікавих допоміжних функцій, які вдало доповнять наші акустичні піаніно і роялі і підвищать їх привабливість для нових цільових груп ».

Наші масштабні плани можуть бути успішно здійснені завдяки тому, що у нас чудовий колектив і надійні партнери по всьому світу: «Ми знаходимося в тому щасливому положенні, коли можемо сказати, що у нас дійсно багато однодумців, які підтримують« Бехштейн », які вірні« Бехштейна »і переконані в його блискуче майбутнє».

Молоді стипендіати продемонстрували чудові можливості рояля C. Bechstein


Родзинкою ювілейної програми, яка була запропонована гостям у великому наметі-шапіто, встановленої на території фабрики в Зайфхеннерсдорфе, став виступ Марвіна Маунг Тінта з Гамбурга і Табеї Штрайхер з Берліна. 14-річні талановиті стипендіати благодійного Фонду імені Карла Бехштейна виконали твори Баха, Бетховена, Шопена і Равеля на концертному роялі C. Bechstein D 282 і здобули бурхливі оплески, запропонувавши блискучу інтерпретацію музики великих композиторів.

Шоу берлінського вар’єте «Вінтергартен»: приголомшливі акробатичні трюки і нев’янучі хіти


Take it easy! – «Легке ставлення до життя» – так називалося шоу, показане берлінським театром-вар’єте «Вінтергартен». Яскраві акробатичні номери, що зачаровують фокуси і запальні популярні хіти буквально електризуватися публіку. А потім були оголошені танці в супроводі музичного гурту. Корпоративне свято-ювілей пройшов весело і невимушено. Нехай і наступні 165 років компанії «К. Бехштейн »супроводжує успіх!