Наш інструмент місяца: березень, рояль W.Hoffmann P 188

Рояль з величезним потенціалом – для найвимогливіших молодих піаністів.

Наші інструменти лінії W.Hoffmann Professional покликані допомогти молодим професійним піаністам розкрити свої творчі можливості, постійно відточуючи і шліфуючи своє виконавську майстерність.

 

Завдяки численним деталям і специфічним моментам – наприклад, нашим фірмовим бехштейновскім молоточковим голівках, керн яких виготовлений з червоного дерева, чорним клавішах з ебенового дерева, а також регулюванню і інтонуванню, проведеним концертними настроювачами,-звучання і ігрові якості роялів W.Hoffmann Professional цілком можна порівняти з характеристиками концертних роялів, які знайомі молодим музикантам у всьому світі за їхнє навчання в музичному училищі або консерваторії.

 

В останні роки обидві фабрики «К. Бехштейн »- в німецькому Зайфхеннерсдорфе і в чеському Градец-Кралове – перетворилися в високоспеціалізовані центри компетенції по різним етапам фортепіанного виробництва. Це призводить до синергетичного ефекту і дозволяє підвищити ефективність окремих технологічних операцій на різних етапах виготовлення. Використання високоточної техніки з ЧПУ оптимізує виробничий процес. Результат можна почути і відчути при грі.

 

Лінія інструментів W.Hoffmann Professional відповідає високим вимогам професійних піаністів і переконує своїм солідним потенціалом за доступною ціною.