Потужна присутність на фестивалі в Ла-Рок-д’Антероне

Під час цього престижного музичного фестивалю на півдні Франції наші інструменти звучали на кількох сценах: на них грали знамениті піаністи.

Міжнародний фестиваль в Ла-Рок-д’Антероне входить в плеяду найбільш авторитетних фортепіанних форумів у всьому світі: щоліта в це невелике містечко поблизу від Екс-ан-Провансу з’їжджаються багато відомих виконавців. Не в останню чергу фестиваль приваблює своїми чудовими концертними майданчиками, адже сучасним музикантам не так часто випадає можливість виступити перед публікою в палацовому парку або історичному монастирі.

 

Концертні техніки компанії «К. Бехштейн », у співпраці з французьким концертним сервісом Pianomobil, з року в рік працюють на цьому фестивалі: в їх завдання входить концертна настройка бехштейновскіх інструментів і надання необхідних профільних послуг піаністам до і під час концерту. В цьому році ми були представлені в Ла-Рок-д’Антероне двома концертними роялями D 282 і двома роялями B 212.

 

Нас радує той факт, що на «Бехштейна» цього літа грали Бенджамін Гросвенор і Вітторіо Форте, Матан Порат і Абдель-Рахман ель-Баша. Фестиваль закінчився – хай живе новий фестиваль в Ла-Рок-д’Антероне влітку наступного року!

 

Фото: Christophe Grémoit, Renaud Alouche