Зустріч друзів: Bechstein meets Friends 2019

На початку квітня 2019 року – як уже стало доброю традицією на ярмарку музичних інструментів Musikmesse – в рамках домашньої виставки в фірмовому салоні «Бехштейн» у Франкфурті-на-Майні зустрілися дилери, фортепіанні техніки і друзі компанії

Команда компанії «К. Бехштейн »представила новинки та інновації, наприклад, нову систему C. Bechstein Vario, а також познайомила зі своїми маркетинговими заходами і новинами менеджменту в сфері культури.

 

Особливий інтерес викликав C. Bechstein Anniversary Grand – рояль A 190, який постав у новому образі завдяки цікавому оформленню плівки. Kришку рояля прикрашають численні підписи піаністів і композиторів, близьких компанії «К. Бехштейн ». А на його нотному пюпітрі розміщений впізнаваний силует Берліна з графічним зображенням пам’яток німецької столиці, що має підкреслити відданість компанії своїм берлінським коріння.

 

На завершення виставкової презентації Ральф Девора (директор з продажу, член ради директорів) високо оцінив кропітка праця і досягнення наступних міжнародних партнерів, дилерів та імпортерів і відзначив їх фірмовими нагородами «К. Бехштейн »за 2019 рік:
◉ Tеренс Льюїс, компанія Jaques Samuel Pianos, м Лондон, Великобританія
◉ Анник Абрахам, компанія SAICO Euroclaviers, м Кольмар, Франція
◉ Дмитро Сімученков, ТОВ «Нева-Саунд», м.Санкт-Петербург, Росія
◉ Чжоу Сянхао, компанія C. Bechstein Trading Co. Ltd., м Шанхай, КНР

 

Вітаємо нагороджених!