К. Бехштейн на виставці Music China Shanghai 2020

Родзинкою ярмарку став рояль Silver Voice Grand Piano, який був вперше представлений в Китаї.

Жовтень 2020

Одна з найвідоміших виставок музичних інструментів у світі Music China Shanghai успішно завершився 30 жовтня 2020 року. І знову в гостях були провідні світові виробники інструментів, в тому числі C. Bechstein з просторим виставковим стендом, котрий обіймав два поверхи.

Був представлений весь асортимент продукції всіх брендів C. Bechstein, включаючи віртуозні роялі і роялі німецького і європейського виробництва. Професійна аудиторія могла не тільки надихнутися музичними шедеврами ручної роботи, а й познайомитися з інноваційними продуктами, такими як цифрова система VARIO C. Bechstein.

Однак родзинкою присутності К. Бехштейна на виставці став «Silver Voice Grand Piano» – рояль B 212 вартістю 3,988 мільйона юанів! При виготовленні цього рояля-мрії майстра-ювеліри з Robbe & Berking і майстри-конструктори фортепіано з C. Bechstein бездоганно об’єднали свою майстерність протягом декількох місяців роботи. Всього було перероблено більше шести кілограмів срібла. Навіть дека дорогого салонного рояля була пофарбована в срібло, а лава для рояля – в сріблі.

Цей шедевр, створений для багатьох поколінь як свято для очей і вух, був вперше показаний в Китаї на виставці Music China Shanghai 2020 і швидко перетворився в бажаний фотомотів на ярмарку.