Інструмент місяца: серпень, піаніно лінії W.Hoffmann Professional

Лінію W.Hoffmann Professional відрізняють ретельно відібрані матеріали, високу майстерність обробки і концепція, розроблена за допомогою професійних музикантів.

W.Hoffmann Professional робить доступною гру в професійній лізі: Made in Czech Republic.
Лінію W.Hoffmann Professional відрізняють ретельно відібрані матеріали, високу майстерність обробки і концепція, розроблена за допомогою професійних музикантів. Виготовлені на фортепіанної фабриці в чеському місті Градец-Кралове в суворій відповідності з бехштейновскімі стандартами, інструменти цієї лінії відповідають високим вимогам професійних виконавців.

 

Піаніно лінії W.Hoffmann Professional вражають своїм прекрасним звучанням, багатющої тембрової палітри і чудовими ігровими характеристиками. Продумані і оптимізовані з точки зору стабільності, ці інструменти здатні витримувати великі навантаження і будуть довгі роки радувати бездоганною якістю і надійністю. Регулювання та інтонування кожного інструменту професійної лінії ми довіряємо нашим найкращим концертним Настроювач. Результат цього ви, безумовно, відчуєте і почуєте при грі.

 

Сучасний дизайн і характерні хромовані деталі – візитна картка цих інструментів. Чорного або білого кольору, з полірованою поверхнею, вони виглядають елегантно і здатні прикрасити будь-який інтер’єр.

 

Чи знаєте ви?
Піаніно лінії W.Hoffmann Professional випускаються в Чехії при тісній співпраці з фахівцями фортепіанної фабрики «К. Бехштейн », яка розташована в німецькому місті Зайфхеннерсдорф. Там же, в Німеччині, виробляються важливі компоненти акустичного блоку. Фірмові – бехштейновскіе – головки молоточків з керном з червоного дерева були спеціально розроблені нашими інженерами.